Ghazal Saberian (SD): DET ÄR INTE SD SOM ÄR HOTET MOT VÅR DEMOKRATI

Det här är så jäkla tröttsamt att jag nästan inte ens orkar skriva något om det. Barbro Westerholm (L) är orolig över SD eftersom hon är född på 30-talet och minns kriget och allt tal om nazismen, säger hon.

Kan Barbro Westerholm berätta för oss alla vad det är med Sverigedemokraterna som oroar henne till den grad att hon är beredd att lämna Liberalerna om partiet sätter sig i budgetförhandlingar med SD? 

Är det de flertalet sverigedemokratiska riksdagsledamöter med judisk bakgrund SD haft och idag har som Barbro Westerholm är så rädd för? Vid Riksdagens  minnesstund för förintelsen härom året stod en av dem och öppet grät över det lidande som hennes släkt fått utså. Är det det som Barbro Westerholm är så rädd för?

Eller är det att Sverigedemokraterna gav judar och vänner av den judiska staten Israel beskydd genom att bl.a betala för säkerhetsvakter åt dem när de blev fysiskt attackerade av nazister från NMR i Almedalen för några år sedan?

Eller är det alla de medlemmar och företrädare för Sverigedemokraterna som kommer från länder som blivit fullständigt skändade av islamister och nu till sin förskräckning ser hur politiker som just Barbro Westerholm i sin iver att vara god och i sitt dumstridiga positionerande inte begriper att det är just de krafter som hon själv och övriga vänsterliberaler nu håller på att släppa fram här i Sverige hon är så rädd för?

Är det något Barbro Westerholm ska vara rädd för så är det just de krafterna. Islamisterna är vår tids nazister. Islam är en totalitär religion och ideologi. Hur man än vrider och vänder på det och hur många goda delar av islam som än må finnas, så är och förblir islam en totalitär religion och ideologi. Islamister vill erövra, ta över, tvinga människor till underkastelse och dem som inte rättar sig i deras led utrotar de. 

Fredagsbön i Brunnshallarna i Ronneby, fredagsbön mitt i gatan utanför Franska skolan i centrala Stockholm och fredagsbön på Norrmalmstorg, det enda syftet med det är att visa makt och dominans, ett islamistiskt parti som kommer ställa upp i valet 2022 som vill att muslimer ska uppbära status av nationell minoritet och senast idag lagt fram ett lagförslag om en egen brottsrubricering för islamofobi. Hur kan Barbro Westerholm inte se att dessa islamister steg för steg obehindrat tillåts flytta fram sina positioner i vårt samhälle?

Om Barbro Westerholm så tydligt minns hur allt började på 30-talet och hur hemskt allting var uppmanar jag henne att lyfta blicken. Det är inte särskilt svårt och det krävs inte speciellt mycket analysförmåga för att kunna se att islamisterna använder samma metoder som nazisterna. 

Hur kan Barbro Westerholm inte se att det är dessa individer som är hotet mot vår demokrati?

Ghazal Saberian, Sverigedemokraterna Stockholms Stad

 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “Ghazal Saberian (SD): DET ÄR INTE SD SOM ÄR HOTET MOT VÅR DEMOKRATI

 1. Carl den 12

  Islamismen i vårat land, får vi aldrig glömma att förneka💔

  Calle ser att historien ”upprepar” sig och det största hotet är varken SD eller en ev ny form utav nazism år 2021❗️❗️❗️

  Svar
 2. Dan Astrom

  Konstigt vad många det är som glömmer vilka som var på de ondas sida. Att hela maktapparaten vill tysta ned och förändra historieskrivningen som idag är så lätt att genomskåda och kontrollera om man bara vänder blicken från fördumnings TV. TV i Sverige är ett propaganda organ och inte någon nyhets eller upplysnings organ.
  Mycket av den Nazistiska onskan applåderades av de väl etabldrade partierna, vilket har börjat så sakterliga framträda tack vare fri media som inte är politiskt styrd.
  Det är bekymmersamt för de verkliga nazisterna som försöker dölja sitt förflutna!

  Svar
 3. Göran

  Det som är av typen LMAO med liknelsen är att då skulle nuvarande regering motsvara Weimar regeringen mellan 1918 och 1933.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.