Medelålders kvinna utsatt för rånförsök, rispades i halsen av vasst tillhygge.

| 30 mars, 2021

Vid 19-tiden larmades polisen om at en medelålders kvinna blivit rispad i halsen och skadad i ena handen vid ett rånförsök i Fagersta av två unga män. Rånförsöket inträffade vid Jysk i Fagersta då två dök upp och krävde att hon skulle överlämna sin mobiltelefon och pengar till dem. När kvinnan visade rånarna att hon varken hade mobil eller plånbok på sig så rispades hon över halsen men någon typ av vasst tillhygge. Kvinnan kämpade också så hon skadade ena handen vid detta tillfälle.

De unga männen försvann därefter från platsen lika snabbt som de uppenbarat sig där. Kvinnan tig sig hem i skärrat tillstånd där hon ringde en vän och polisen om vad som hänt henne. Senare under måndagskvällen förvärrades kvinnans tillstånd efter överfallet och hon fick åka till akuten i Västerås. Detta överfallet var dock inte det första i Fagersta. Så sent som i lördags rånades en kvinna i 35-årsåldern på sina pengar vid gångtunneln under Blomstervägen i Fagersta. Vid det tillfället var det också två unga män som utförde rånet.

https://www.facebook.com/694500467367866/posts/2136587529825812/?d=n

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.