Pojkar i övre tonåren rånade av pistolbeväpnad gärningsman

| 30 mars, 2021

Vid 20-tiden på måndagskvällen larmades polisen om ett personrån på Centralgatan i Höganäs. Det var två ungdomar i övre tonåren som där blivit utsatta för ett rånförsök av en ensam pistolbeväpnad rånare. Enligt pojkarna som utsattes så skulle rånaren ha hotat dem med ett pistolliknande föremål, varefter gärningsmannen försvann med en av pojkarnas mobiltelefoner. När polispatrullen kom till platsen så konstaterade de att pojkarna var fysiskt oskadda, patrullen förhörde pojkarna på platsen samtidigt som en annan polispatrull gav sig ut och letade efter gärningsmannen. Det finns inga uppgifter om någon blivit gripen under kvällen eller natten.

https://www.expressen.se/kvallsposten/unga-pojkar-ranade-av-pistolman-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.