Tonårspojke rånad av köpare när han skulle sälja märkesmössa

| 30 mars, 2021

Vid sjutiden på måndagskvällen hade en tonårskille tänkt sälja en märkesmössa i småländska Blomstermåla. När han på avtalad plats mötte upp de tilltänkta köparna så tog dessa istället ock rånade pojken. Enligt SR P4 Kalmar så ska de två gärningsmännen som enligt tonårspojken varit i 20-årsålden tagit fram en machete och en fällkniv och rånade honom. Gärningsmännen fick med sig förutom märkesmössan även tonåringens jacka och hans mobiltelefon. Som tur var skadades tonåringen inte fysiskt vid rånet. Polisen meddelade på måndagskvällen att de då inte har några misstänkta för för rånet.

https://nyheteridag.se/tonaring-skulle-salja-mossa-blev-macheteranad/?fbclid=IwAR3Xn7eCg46U6m2HjSbhuPCtxQ_wnKHjUe79BtoACcGJKIPkTdcJLWNAK-c
https://sverigesradio.se/artikel/tonaring-skulle-salja-mossa-blev-ranad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.