Två taxibilar totalförstörda vid brand i Lund

| 30 mars, 2021

Bilbränderna fortsätter i oförminskad omfattning. Natten mellan måndagen och tisdagen var det Lunds tur att hamna i statistiken. Bilbränderna upptäcktes av två väktare strax innan ett på natten i ett industriområde i Lund. Räddningstjänsten tillkallades men bilarna var redan övertända och totalförstörda innan de kom på plats.
Lars Neumann inre befäl hos polisen säger: “Taxibilarna har stått bredvid varandra på industriområdet och har av oklar anledning börjat brinna.”
Polisen rubricerar bränderna som grov skadegörelse. Ännu på tisdagsmorgonen har polisen ingen misstänkt eller gripen för ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/taxibilar-brann-i-lund-under-natten-totalforstorda/?fbclid=IwAR1svyasL-bEkos4ejCjSN0CWqK4-wV9hFFiqA5nDAgL5ba1X4ydkuX56Bo

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Två taxibilar totalförstörda vid brand i Lund

 1. ulf

  Enligt Löfven och regeringen är detta bara berikande för oss svenskar så vi skall ha överseende med den nya folksporten bilbränning…….och naturligtvis drabbas vi alla skötsamma icke bilbrännare av högre försäkringskostnader !!!Verkligen ett lyft för svenska bilägare…….

  Svar
 2. Göran

  The usual suspects? Ja, men kom ihåg var de största brandriskerna finns. I företagens balansräkningar. Går det dåligt kan man alltid realisera den materiella tillgångssidan i BR via ett försäkringsbolag. Sen kan det iofs innebära de “the usual suspects” är inblandade dubbelt s.a.s, men behöver inte vara så.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.