15-åring grovt misshandlad av jämnåriga

| 1 april, 2021

Polisen i Kinna fick vid 19.40-tiden under onsdagskvällen in ett larm om en misshandel. Det var en förbipasserande man som blev vittne till misshandeln. Enligt honom så var det tre personer som gett sig på en 15-åring pojke och slog honom med nävarna så att han hamnade på marken. När polisen anlände till platsen så konstaterade de att 15-åringen var så skadad att han fick föras till sjukhus. Hur svårt skadad 15-åringen är vill polisen inte säga, han ska dock ha varit ”vaken och talbar” vid polisens ankomst.

De tre ungdomarna som misshandlat 15-åringen hade försvunnit från platsen innan polisens ankomst. Men en av dem, en person i samma ålder som den skadade hittades senare på onsdagskvällen. Denne sitter nu misstänkt för grov misshandel. Ännu vid 29.30-tiden söker polisen efter de andra två inblandade. Polisen har tagit hjälp av sökhund, men det är oklart om polisen lyckades finna dessa under onsdagen. Polisen säger dock att dör var flera vittnen till misshandeln så de tycker att utredningsläget är gott i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/15-aring-misshandlad-av-tre-personer-ford-till-sjukhus/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.