45-årig man misshandlad i Perstorp

| 1 april, 2021


Vid 01.25 fick polisen ett larm om en våldsam misshandel i skånska Perstorp. Det var en man i 45-årsåldern som fick utstå denna misshandeln då han utomhus blev närmad av ett gäng med för honom okända män där en ska ha frågat honom om ”cigarretter eller liknande”, något som 45-åringen sa att han inte hade. Enligt uppgift ska han då fått mottaga både sparkar och slag mot både kroppen och huvudet. Efter att misshandeln avslutats så försvann gänget från platsen och mannen sökte hjälp god en boende som larmade polisen. Enligt uppgift har polisen ännu på torsdagsmorgonen inga spår efter gärningsmännen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-misshandlad-av–flera-personer-i-perstorp/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.