Bilbränder på Hantverksvägen i Fagersta

| 1 april, 2021

Som jag skrivit innan denna vecka så grasserar bilbränderna runt om i Sverige än en gång. Det går inte en dag numera utan att man kan läsa om nya bilbränder. På Skärtorsdagsmorgonen kunde man läsa i ett Facebookinlägg från Fagersta Nyheter att Fagersta i Västmanland blivit en av de orterna som hamnat i statistiken över orter där det brunnit bilar den sista tiden. I inlägget står det att Räddningstjänst och polis larmades till Hantverksvägen vid midnatt till torsdagen om att en personbil börjat brinna. Bilen var helt övertänd och elden hade spridit sig till en bil som stod bredvid men brandmännen lyckades snabbt bekämpa elden så att den inte spreds vidare.

Enligt uppgift har vittnen sett en person springa från området.
Fagersta Nyheter skriver vidare att Hantverksvägen har drabbats av en rad bilbränder de senaste åren.
I inlägget framgår det inte vilken rubricering polisen har satt på ärendet, men man kan nog med säkerhet säga att de rubricerat bilbranden som allmänfarlig ödeläggelse eller något liknande. Det framgår inte heller om polisen har gripit någon för bilbranden eller inte.

https://www.facebook.com/694500467367866/posts/2138488012969097/?sfnsn=mo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.