Dagens Industri: “Platt fall för Löfvens tal om demokrati”

| 1 april, 2021
DN 31/3.

Det skulle bli en presskonferens med viktiga coronabesked i. Men statsminister Stefan Löfven fick i stället lov att svara på flera frågor om hur pass demokratiska VPK var vid vilken tidpunkt och om Socialdemokraterna hade samarbetat med dem under olika skeden.

Det var i en intervju i DN som Stefan Löfven sa att han ”aldrig uppfattat att VPK inte stod upp för demokratin”. Ett uttalande som givetvis fick hård kritik. Frågan kom mot bakgrund av att Stefan Löfven den senaste tiden har gjort det till en prioriterad fråga att kraftigt ifrågasätta Moderaterna (och numera Liberalerna) på demokratiska grunder.”

Läs i Dagens Industri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.