Teresia Tess Anicic: SLUTA RELATIVISERA KOMMUNISMENS BLODIGA HISTORIA

| 1 april, 2021

Alla minns vi handen från 80-talet där det stod ”rör inte min kompis”- en uppmaning till svenska folket att stå upp emot rasismen i samhället? Samtidigt flirtar svenskarna ogenerat med kommunismen.

Många som är vänster har ett genuint engagemang för svaga grupper och nånstans där brukar vi kunna mötas för jag älskar också att hjälpa de svaga i samhället och stå upp emot orättvisor. Men snälla vänsterpeeps, lägg ned tramset med identitetspolitik och vurmandet för diktatorer. Che Guevara var inte cool och Löfvens VPK-uttalande är näst intill sinnessjukt? 

VPK har öppet stöttat några av de värsta kommunistregimerna i historien, att de skulle stå upp för demokratin är inget annat än en lögn. Det är just detta som är problemet med vissa sossar, de är fascister bakom sina masker och förutsägbara som en flock papegojor. De låtsas att de gillar olika men gillar endast sina kompis-papegojor just för att de följer samma algoritm. 

Något jag tror att en och annan inte förstår är att jag gillar olika på riktigt. Notera också, jag är inte en övre medelklassmänniska med skyhög inkomst som sitter i en villa nånstans och låtsas “gilla olika” (men skulle aldrig sätta sin fot i Hjällbo) för att det stärker varumärket på den fina arbetsplatsen. Javisst, det finns vänstermänniskor som jag gillar, de måste bara avstå från att mobba oliktänkande och kliva ur den kollektiva hagen ibland. Jag gillar folk som är både pro vaccin och anti vaccin, det enda jag vill är att man ska kunna förklara sin ståndpunkt och respektera att någon tycker annorlunda. 

Det senaste nu inom det socialdemokratiska partiet är att de anser att demokratin är i fara om de förlorar valet. OK, men tänk om det är tvärtom? Kanske är det så att det är sossarna som vill hjärntvätta en hel befolkning så att de kan behålla makten för evigt vilket är rätt typiskt för sosse-adeln. 

Håll med om att det inte låter helt osannolikt.

Teresia Tess Anicic

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Teresia Tess Anicic: SLUTA RELATIVISERA KOMMUNISMENS BLODIGA HISTORIA

 1. Carl den 12

  Tack, det här är något som våra politiker, deras medlöpare och dom som röstar ska beakta inför nästa val år 2022 om hur Sverige’s framtid ska se ut🤔

  Calle tycker det är dags att man pratar öppet om vänsterns hot, våld, förtryck och otillåtna metoder att skrämma folk till tystnad🙈🙉🙊

  Önskar yttrandefrihet till alla och där ingår INTE fascistiska och diktatur metoder i Sverige år 2021❗️❗️❗️

  Svar
 2. Göran

  Vänsterns värsta fiende är verkligheten. Speciellt den det finns facit till, dvs 1900-talets historia. Det är inte precis ett Schlaraffenland, snarare dess motsats.

  Svar
 3. Anderssonskan

  Läs boken , Familjen, om en kriminell klan i Angered .
  Så får ni helt klart för er hur sossarnas slappa invandrings och kriminalpolitik ställt till det i samhället .
  Att det är illa ställt visste jag , men att det gått så långt kunde jag inte föreställa mig .
  Tveksam till att det går att vända detta .
  I så fall måste det till en riktig regering . Där S , C , MP , V hålls borta från allt inflytande.
  Chocken sitter i .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.