En person skadad vid storbråk i Helsingborg

| 2 april, 2021

Strax innan klockan 19 på skärtorsdagen fick polisen i Helsingborg larm om att ett större ”bråk” brutit ut på Södergatan i staden. Enligt polisens presstalesperson Rickard Lundqvist var det svårt att säga hur många som deltog i ”bråket”.
Han säger: ”Det är lite olika uppgifter, på något håll talas det om 20-30 personer, på något annat håll talas det om 4-5 stycken. Det spretat ut hur många det var.”
Polisen på platsen talar också om att vissa av de ”bråkande” varit beväpnade, och en person konstaterades vara så skadad att den behövde ambulansvård. Enligt uppgift var polisen på plats strax efter att larmet kommit för att återskapa ordning och för att ta reda på vad som hänt. Där finns inga uppgifter på om polisen skingrade de ”bråkande” eller om någon omhändertogs eller greps efter ingripandet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/storbrak-i-helsingborg-minst-en-skadad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.