Hans Sandin: 360 000 fattigpensionärer i Sverige som kommer att öka med 400 000 ytterligare nya innan 2022

Nu börjar kampen för pensionärerna “kraftigt subventionerad” tandvård, glasögon och mediciner Stefan Löfven!

Vi kräver en lägsta pension på 16 000 efter skatt utan några andra bidrag. Inte nog med att vi ska vara fattigpensionärer som vi har blivit genom en vansinnig politik som har pågått sedan flera decennier tillbaka.

Under hela den här perioden har det bara blivit sämre för pensionärerna tack vare era löften som har visat sig vara rena luftslotten.

Varför ska vi behöva söka bidrag av våra egna sparade pengar till pensionen? Man bara häpnas av denna idioti och visar helt klart vilket parti Socialdemokraterna blivit!

Sveriges pensionssystem har sedan tillkomsten av det nya systemet på 90-talet gått från ett av de bästa till ett av de näst sämsta inom EU av 27 länder.

Prognosen framledes är nu att förvärvsarbetande personer kommer att få en pension på cirka 40 procent av sin slutlön om ens det. Löftet från 90-talet var 70 procent.

Nu har vi verkligen fått nog av era lögner, korruption och direkta lagbrott. Så, nu kräver vi kraftigt subventionerad tandvård, glasögon, mediciner och riktiga pensioner som det går att leva på Stefan Löfven.

Det är inte rimligt att pensionärerna inte ska ha råd med maten för dagen och dessutom få flytta ut på gatan. Nu går det inte att lura oss mera, för vi har fått nog NU!

Medmänsklighet, Solidaritet och jämlikhet finns inte längre, allt är som bortblåst och så här ska vi inte behöva ha det i Sverige.

Detta är ett stort hån mot alla pensionärer och med andra ord fullständigt oacceptabelt. Häpnadsväckande är ordet och man sparkar på dom som redan ligger!

Hans Sandin

 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

9 tankar på “Hans Sandin: 360 000 fattigpensionärer i Sverige som kommer att öka med 400 000 ytterligare nya innan 2022

 1. potatis

  Potatisen på bilden är både obildad och outbildad. “Han” förstår inte vad du skriver om.
  Korruption parat med dumhet.

  Svar
 2. Anders

  Väl talat . Men med nuvarande partier vid rodret är det troligare att det ordnas kommunala ättestupor .
  Nu blev vi av med ganska många gamla genom pandemin men det räcker inte .
  Så länge nyanlända och bidragstagare får påverka regeringsbildningen i väl kan vi nog räkna med att nuvarande Partier fortsätter köpa röster för skattepengar

  Svar
 3. Peter

  Var finns flesta väljare för S, bland pensionärerna eller muslimerna

  Svar
  1. Patrik Axelson

   Enligt Emanuel Johansson finns det tre grupper söm kommer att S valsegern, 2022
   Bidragstagarna,
   Kvinnor anställda i offentlig sektor
   Sistagångsväljarna.
   Vänligen övettyga alla ni känner i någon av åvanstående grupperna att välja i första hand SD, därefter, M eller KD

   Svar
 4. Göran

  Bra Sandin, men den här kökkenmöddingen kallad det nya pensionssystemet är en skapelse av…trumvirvel….. Socialdemokraterna, Moderaterna, Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna.
  Det var aldrig ett av världens bästa, men när S konstruktionen ATP-systemet var på väg att kollapsa, “Ponzi scheme” (ung= kedjebrev), kände sig politikerna tvungna att agera.
  Fiffigheten i det nya systemet är att dels innehåller det många begränsningar så att staten skall få in betydligt större summor från företagens arbetsgivaravgifter än man betalar ut till de löntagare vars arbetsgivaravgifter hamnat i statens Svarta hål och dels införde man “bromsen”, så att staten kunde lägga över all risk på pensionstagaren. Men det var de ingående faktiska komponenterna och de godkändes av alla ovanstående partier i en “underbar natt”.
  Och allt det som händer nu framför våra ögon berättade den tidens aktuarier om redan då – 1994. Så vi är där vi är pga fega eller obegåvade eller bådadera politiker. Och de få, en handfull kanske, som förstod har sannolikt viskat för sig själva “efter mig syndafallet”.
  Att det är ett skitsystem visas tydligast av att Riksdagspolitikerna har ett helt eget och fyrfalt bättre eget pensionssystem. Surprise, surprise!

  Svar
  1. Patrik Axelson

   Jo jag minns att Göran Person efter att pensionsöverenskommelsen var färdigförhandlad uttalade “de är nog många som kommer vara missnöjda med sina pensioner i framtiden” (han log med huvudet på sned i pastorspåsen ni vet)
   Så alla var på det klara med hur usla pensioner framtida pensionärer erhåller.

   Svar
 5. Lennart H

  Det är så stora felprioriteringar då våra skattepengar går till bistånd, studiebidrag till religiösa föreningar, kultur, EU-stöldpaket och annat slöseri.
  Stoppa biståndet på 50 miljarder per år och låt pengarna istället gå främst till våra fattigpensionärer och sedan till annat nödvändigt som rättsväsendet, infrastruktur, sjukvård, skola mm.

  Svar
 6. Carl den 12

  I det Nya Sverige prioriterar man inte dom som har varit med och byggt upp det här landet, utan dom som inte har bidragit till någonting alls💔

  Calle Von Riktigt Förbannad, ser en regering som polariserar sönder och ruinerar för våra ursprungliga befolkning som har arbetat hela sitt liv, betalt skatt och röstat i god tro på S💔
  Och så förväntas det att man ska rösta på Svekfulla Anti Socialdemokrater, som är så långt bort det bara går att komma ifrån befolkningen❓❓❓

  Sverige’s regering arbetar INTE för Sverige, utan emot Sverige❗️❗️❗️

  Svar
 7. Patrik Axelson

  Jo jag minns att Göran Person efter att pensionsöverenskommelsen var färdigförhandlad uttalade “de är nog många som kommer vara missnöjda med sina pensioner i framtiden” (han log med huvudet på sned i pastorspåsen ni vet)
  Så alla var på det klara med hur usla pensioner framtida pensionärer erhåller.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.