Larm om sprängning i Örby, polis på plats

| 2 april, 2021

Vid 4.30 på långfredagsmorgonen ringde många boende i Örby i södra Stockholm då de blivit väckta av att något exploderat i förorten. Vid 5-tiden säger sig polisen vara på plats för att undersöka vad som exploderat. Ungefär samtidigt rapporterar de också att de hittat platsen för sprängningen och att de håller på med att spärra av ett område. Klockan 5.45 berättar RCL-befälet att de fortfarande är på platsen med ett flertal patruller och att även tekniker och bombtekniker är på plats. Enligt uppgift ska det dock inte råda någon fara för allmänheten och enligt samma uppgiftslämnare har ingen skadad person hittats i området.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polisen-pa-plats-i-sodra-stockholm-efter-larm-om-small
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/larm-om-mystiskt-smaell-i-stockholm.EQrzNI5FF

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.