Misstänkt mordförsök, kvinna livshotande skadad

| 3 april, 2021

Strax innan klockan 10 på påskafton larmades polisen till en adress i Flemingsberg söder om Stockholm. På adressen fanns en livshotande skadad kvinna. Enligt polisen så har kvinnan skadats med någon typ av tillhygge. I samma lägenhet som kvinnan hittades fanns en man som greps på platsen. Enligt polisen så utreder de ärendet som mordförsök, lägenheten är avspärrad och de håller nu på med utredningstekniska åtgärder samt vittnesförhör.

Uppdatering:
Senare på förmiddagen konstaterades det att kvinnan dött efter vad polisen menar var ett angrepp med ett ”stickande tillhygge”.
Stockholmspolisens presstalesperson Ola Österling säger: “Vi har flera föremål tagna i beslag och det ska den tekniska undersökningen ge svar på, vilket som är det misstänkta mordredskapet.”
Enligt uppgift ska den döda kvinnan vara medelålders och likaså mannen som greps på platsen.

Enligt Expressen så har grannar till mannen och kvinnan berättat att de reagerade på höga ljud från lägenheten och trapphuset. De berättar också att det ska varit flera personer i lägenheten.
Polisen bekräftar dessa uppgifter och säger: “De har vi haft samtal med. Vi har även förhört personer som varit utanför lägenheten som gjort iakttagelser in i lägenheten under tiden som brottet begicks.”

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mordforsok-i-huddinge-kvinna-har-livshotande-skador/?fbclid=IwAR2j_xg8jLRIh_rioIu_bV5uegxJ1EiEwBzxIhNRsgs2gDRPV8UtNqxMyrg

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Misstänkt mordförsök, kvinna livshotande skadad

 1. Anderssonskan

  Nästa år i september kan vi hjälpas åt att få den största förändringen av Sveriges kriminalpolitik på 50 år.
  Bli av med den kriminalpolitik som Snecker å Johansson förordar och som kört ner Sverige i drygt 45år .
  Om vi röstar rätt blir det så.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.