Två mordförsök i Kista på en timme under påskaftonseftermiddagen

| 3 april, 2021

Visst blir Sverige allt tryggare och säkrare eller hur?
Man kan inte säga annat efter att först ha läst om att en kvinna i Huddinge mördades på påskaftonsförmiddagen och att man sen läser att det skett två mordförsök i Kista på samma eftermiddag. Det första mordförsöket i Kista skedde vid 14.30-tiden då en ung man knivskars utomhus. Enligt uppgifter som lämnats till polisen ska det ha varit ett ”bråk” med många inblandade i.

För detta ärende har polisen gripit två minderåriga pojkar som misstänkta. Vid det andra mordförsöket så ska en man ha hittats svårt skadad inne i Kista galleria vid 15.30-tiden. I detta ärende har ingen ännu gripits. Flera patruller befinner sig på plats i gallerian. Enligt polisen har båda offren förts till sjukhus för vård. Polisen utreder båda ärendena som mordförsök.
I nuläget ser polisen inget samband mellan ärendena.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mordforsok-i-kista-galleria/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.