Hans Sandin: Vilket samhälle vill vi ha i framtiden är den stora frågan?

| 4 april, 2021
Foto: Euroing

I ett antal år har det funnits planer på att bygga en ny moské i Växjö. Nu har Stiftelsen Växjö muslimer fått bygglov och moskébygget får grönt ljus. Moskén vid Försommarvägen i Växjö blir som högst 18 meter och får en yta på drygt tusen kvadratmeter. Dessutom blir det en minareten för böneutrop som ska vara 26 meter hög. I planerna finns också en parkeringsplats och en ny förskola.

I denna moské kommer man att tala om att rösta på partiet Nyans med en potential av 1,5 miljoner röster. Medans det i Svenska kyrkor är tabu att prata politik, men där man har ett nära samarbete med muslimerna i Svenska kyrkan.

Dessutom sitter ett antal muslimer i flera av partierna i Sverige och man är representerade med en bred förankring i både kommunala sammanhang och landstingen i Sverige. Vad mera är att man även har tagit sig in i dom Svenska domstolarna vilket är en ren skandal.

Detta är vad vi har att beakta i framtida val och nu närmast i valet 2022.

Hur är det möjligt att det blivit så här? Jo, genom 6 partier i Sveriges riksdag som verkar i ett nära samarbete med muslimerna och som skapar ett polariserat samhälle som är en mycket farlig väg att gå.

Vi har varit ett Kristet land i Sverige i många hundra år som nu verkar gå mot sitt slut tack vara en politisk agenda som har förts av dessa 6 partier i riksdagen. Det duger inte att säga “Vi såg det inte komma”

Hans Sandin

VxoNews

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Hans Sandin: Vilket samhälle vill vi ha i framtiden är den stora frågan?

 1. Peter

  Om en moske ska vara en allmän samlingslokal då ska väl jag kunna komma in där, funkar det? Om inte så är det ingen allmän samlingslokal och bygglov kan ej beviljas.

  Svar
 2. Johnny Andersson

  Mitt svenska hjärta blöder , när ska svenskarna vakna . Sorgligt !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.