60-årig man misshandlade taxichaufför utanför sjukhuset i Halmstad

| 5 april, 2021

Strax före klockan 18 på påskdagen larmades polisen till Hallands sjukhus i Halmstad där ett ”bråk” uppstått. Enligt uppgift hade då en 60-årig man gått till attack mot en taxichaufför med en skiftnyckel och misshandlat honom varefter mannen vandaliserat taxin. Mannen gick sedan in på sjukhuset och slagit sönder olika föremål där. Mannen uppträdde hotfullt när en väktare skulle ingripa. Polis tillkallades och de kunde gripa mannen som misstänkt för både misshandel och skadegörelse. Polisen uppfattar attackerna som oprovocerade.

https://www.expressen.se/kvallsposten/taxichauffor-misshandlad-med-skiftnyckel/

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.