FAKE NEWS I SVT? “Förtroendet för Lena Hallengren (S) rusar i kölvattnet av pandemin”

| 5 april, 2021

”Har inte gjort bort sig”

wikipedia

“Svenskarnas förtroende för socialminister Lena Hallengren (S) fortsätter att öka kraftigt, enligt en färsk mätning från Novus. Siffrorna för de övriga ministrarna ligger också relativt stabilt, trots kritik mot regeringens hantering av pandemin.

Förtroendet för Lena Hallengren fortsätter spikrakt uppåt – sedan september 2020 har hennes siffror ökat med 16 procentenheter, enligt Novus. Ökningen i den senaste mätningen, sedan den förra mätningen i januari, är 6 procentenheter. Den senaste mätningen utfördes innan det blev känt att Sverige missar målet att alla som vill ska ha erbjudits vaccination före halvårsskiftet.”

Svt

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.