Hans Sandin: Därför minskar inte förtroendet för Socialdemokraterna!

Socialdemokraternas enorma organisation gör att ingen kan förhindra den propaganda som förs fram av rena lögner och direkta lagbrott. En organisation som förfogar över hur mycket pengar som helst, till att föra fram deras budskap av lögner som sker vid varje val.

En apparat av propaganda som inget annat parti kommer ens i närheten av, som genereras av deras mångmiljonärer i partiet, kommunerna och landstingen.

Dessutom får dom pengar från Lotterier och Tidningar som man är ägare av och sedan tillstöter LO-organisationerna sitt fulla stöd där LO stöttade med 50 miljoner i förra valet av medlemmarnas pengar.

Detta är ett parti som måste stoppas med alla tillgängligt lagliga medel som kan uppbådas i Sverige. Deras framfart i det kommande valet kommer som alltid att vara enormt, tro inget annat.

Det är nu eller aldrig som vi måste rösta in ett annat parti i riksdagen. Vi måste helt enkelt våga göra något annat än det traditionella för Sveriges framtids bästa!

Hans Sandin

1 En tanke på “Hans Sandin: Därför minskar inte förtroendet för Socialdemokraterna!

 1. Anderssonskan

  Som man ropar får man svar .
  Eftersom alla vet att många är rädda för loosers , ser man till att redovisa svar som inte skrämmer bort potentiella väljare .
  Rapporteringen i utanförskapsområdena ser annorlunda ut .
  Där sägs att bidragen hotas vid “fel” valresultat .
  Kanske får vi se ett valsamarbete med nybildade (N)yans.
  Inget är omöjligt i dagens socialdemokratiska Sverige .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.