M: Sänk bidragen till nyanlända i Sverige – koppla det till arbete

Hör Elisabeth Svantesson (M) om Moderaternas nya förslag. Foto: SVT

Moderaterna vill se en statlig, låg och enhetlig etableringsersättning för nyanlända till Sverige. Enligt förslaget ska de som inte arbetar få väsentligt lägre ersättning de fem första åren i Sverige jämfört med de som arbetar. Genom kvalificering till bidrag menar partiet att arbetsviljan ökar och att integrationen därmed förbättras.

Se och läs mer på svt

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “M: Sänk bidragen till nyanlända i Sverige – koppla det till arbete

 1. ulf

  Äntligen lite vettiga förslag och synpunkter från den sk oppositionen 👍🏻 Mer sunt förnuft emotses till skillnad mot den grisskitkastning som regeringen och dess partier ,samt Svt, anser vara deras mest prioriterade fråga.🙄

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.