Tonåringar rånade av maskerad man i Gerrebacka på Hisingen

| 5 april, 2021

Vid 20.30-tiden på påskdagen larmades polisen om att sex tonåringar blivit rånade av en ensam hotfull maskerad och eventuellt pistolbeväpnad man i Gerrebacka på Hisingen i Göteborg. Enligt uppgift ska fem av ungdomarna blivit rånade på sina mopednycklar medan den sjätte blev av med hela sin moped då rånaren körde iväg med denna. Polisen hade under kvällen uppe helikopter i sökandet efter gärningsmannen men också hundpatruller. Ingen var under påskdagen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/krim/sex-tonaringar-ranade-av-maskerad-man/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.