Inbrott i sportbutik, tjuvarna kom över varor till ett värde av 60-70 000 Kronor

| 6 april, 2021

Vid halv ett under natten mot tisdagen larmade flera personer polisen om ett pågående inbrott i Lysekil. Enligt vittnena till inbrottet var det tre eller fyra gärningsmän som krossat fönstren till en sportbutik och höll på att bära ut kläder och lägga dem i en mörk bil. Gärningsmännen ska sen ha försvunnit från platsen mot ICA. När polisen och väktare kom till platsen var tjuvarna borta från platsen. Enligt en uppskattning kom tjuvarna över gods till ett värde på mellan 60 och 70 000 kronor. För närvarande har polisen inga misstänkta eller gripna för inbrottet.

https://www.expressen.se/gt/inbrott-i-sportbutik-flera-garningsman-krossade-rutor/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.