Död person anträffad i lägenhet i Vasastan i Stockholm

| 7 april, 2021

Vid 10.30 på onsdagen larmades polisen till en lägenhet i Vasastan i Stockholm då en död person hittats där. Ännu vid 12-tiden var det oklart vad som ligger bakom dödsfallet och polisen har därför inlett en förundersökning angående mord i ärendet. Polisen är också osäkra på den döde personens identitet. Under dagen kommer polisen därför att knacka dörr i lägenhetshuset, både för att få fram en identitet och för att få mer uppgifter om vad som hänt.

https://www.expressen.se/nyheter/dod-person-hittad-i-stockholm-3kspb/?fbclid=IwAR1PEic5jAeY1vZ703SD7YEjsW-ZcqsEyjScT7u9On4l4NWq-lnhDnzhbM8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.