Maskerad man med yxa rånade butik i Halmstad

| 7 april, 2021

Polisen i Halmstad hade på tisdagskvällen en hektisk kväll, förutom branden och mordet vid studentboenden så kan man läsa i Kvällsposten att vid 20.40-tiden försökte en maskerad och eventuellt yxbeväpnad man ta sig in i en matbutik för att råna denna. När mannen kommit in i butiken hotade han personalen. Efter rånet lämnade mannen platsen. Det var vid 21.30-tiden inte klart om rånaren fick med sig något från butiken. Det verkade dock vara klart att ingen blev fysiskt skadad vid rånet. Polisen spärrade efter sin ankoms av butiken för teknisk utredning, de ska också under kvällen sökt efter rånaren med flera patruller. Dock finns inga uppgifter om någon är gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/matbutik-ranad-av-man-med-tillhygge/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.