Så varför bosätter hon sig inte själv i ett invandrarområde? “CISSI WALLIN: Det får ni tugga i er, Svennebanan-föräldrar”

| 7 april, 2021
Filipstad. Foto: FILIPSTADS KOMMUN

Cissi Wallin skriver i Expressen angående föräldrarna som motsätter sig att deras barns skolgång ska flyttas till en invandrartät skola:

“På bara sex veckor brann ett gäng föräldrar med barn i skolåldern så intensivt att de lyckades samla ihop över 1 000 namnunderskrifter, i en kommun med 10 000 invånare. Detta ledde till att man skrev historia genom att få igenom sin allra första kommunala folkomröstning.

Så vad var det då minst var tionde invånare brann så mycket för att de trots pandemin lyfte arslena ur sofforna och samlade sin kraft till förändring? Ökad sopsortering? En till rondell? Ett eget BB? Nja, de samlade snarare sin kraft mot förändring – mot att låta blanda barn från två olika områden för att minska klyftorna och förbättra integrationen..”

Läs vidare i Expressen

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Så varför bosätter hon sig inte själv i ett invandrarområde? “CISSI WALLIN: Det får ni tugga i er, Svennebanan-föräldrar”

 1. Zorak

  Sossarna i Filipstad har gjort allt för att måla ut de oroliga föräldrarna som rasister. Helt i linje med hur partiet agerar även i resten av landet. Men måste man vara rasist för att man vill att barnen skall ha en trygg och lärorik skolgång? Jag bara undrar.

  Svar
 2. ulf

  Ytterligare en djupt störd person som förordar ännu mer meningslöst mångkulturellt inferno och sänkning av utbildningsnivå för svenskar.De verkar inte ge sig förrän Sverige blivit ett U land vilket vi är på god väg att bli……nu väntar vi skattebetalare bara på att vi får U lands bistånd från ex vis Eu…….det politikerprojekt som kommer att permanent sänka Sverige till ett verkligt U land.Invandringen är spikarna i Sveriges kista och det är oräkneliga spikar i den kistan.I Löfvens Sverige är okunskap en merit.🙄🤯🤯🤯 Det är han och regeringen ett lysande exempel på.🤯Enligt Annie Lööf och Centern har vi en briljant statsminister…………fjamåt kamjatej!!!! 🙄🙄

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.