15-åring rånad på sin moped av fem unga gärningsmän

| 8 april, 2021

De våldsamma ungdomsrånen fortsätter i oförminskad intensitet och de blir inte mindre våldsamma. Ett sådant ungdomsrån inträffade strax innan 17-tiden på onsdagen vid Slätta damm, i höjd med Kärrdalen på Hisingen då ett ett vittne larmade polisen om att det sett hur en pojke i 15-årsåldern blivit rånad av fem unga killar som färdats på mopeder. Rånoffret ska i samband med rånet fått mottaga sparkar innan rånarna försvann från platsen på sina egna och rånoffrets moped. Vittnet och rånoffret försökte följa efter gärningskillarna men fick vid Brunnsbo cykelbana avbryta då de tappade bort gärningskillarna. Efter att polisen kommit till platsen och förhört offret och vittnet samt skrivit anmälan så sökte de i närområdet efter den stulna mopeden och de fem unga gärningsmännen, utan något resultat.

https://www.expressen.se/gt/krim/pojke-ranades-pa-moped-av-fem-unga-garningsman/?fbclid=IwAR2gda9mjRimQSyGMNpZQduwwoOacjf1cECQioVEqxWK5aHBPs55DiCzYwg

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.