Man gick bärsärkagång i centrala Ystad och attackerade människor, hundar och saker.

| 8 april, 2021

Vid 21-tiden larmades polisen i Ystad om att en man gick bärsärkagång i centrala Ystad. Enligt uppringaren så hade mannen attackerat, slagit och sparkat mot människor, hundar och saker. När polisen kom till platsen så hade mannen försvunnit, likaså hade en liten hund som fått mottaga flera sparkar mot huvudet rymt från sin ägare. Personen som rapporterade polisen var dock kvar på platsen.
Polisens presstalesperson Evelina Olsson sa till Ystads allehanda vid 22-tiden: “Vi misstänker att hunden är skadad eftersom den är liten och har fått många sparkar mot sig. Vi uppmanar även andra som råkat ut för den här mannen att kontakta oss.”

Under onsdagskvällen sökte flera polispatruller efter mannen i centrala Ystad, han kunde senare också gripas vid Österportstorg. Enligt uppgift så omhändertogs mannen enligt LPT, lagen om psykiatrisk tvångsvård. Han är nu misstänkt för misshandel, djurplågeri och skadegörelse. Den lilla hunden som fick mottaga sparkarna dök upp under kvällen, den fördes till veterinär och kunde där återförenas med sina ägare. Hur svåra skador hunden ådragit sig vid misshandeln är dock inte känt.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-gick-barsark-i-ystad-misshandlade-liten-hund/?fbclid=IwAR1IERr4TyDdTTk63zRRgQ9Y5fgzu2uQmfuxQ35e0ncgi521USMnYVH3F9k

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Man gick bärsärkagång i centrala Ystad och attackerade människor, hundar och saker.

 1. Göran

  Detta händer dagligen i Sverige idag. Vi har säkert ca 3 – 5 överfall dagligen. Ett eskalerande våld som saknar motstycke i modern tid, dvs från 1900 talets början och framåt. Har hållit på i 6 – 7 år nu vad jag kan minnas.
  Vad gör då Statstelevisionen: Vevar gamla filmer från Andra världskriget och dess förbrytelser igen och igen. Det finns alltid ännu en vinkling som kan belysas.
  Och nu skall Ausonius dammas av och så skall vi höra och se om de fasansfulla händelserna för ca 30 år sedan igen.
  SÄPO lyckas få NMR och högerextremismen att framstå som det stora hotet mot Sverige.
  Vad är det jag inte begriper?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.