Jack Nilsson: Jag är så trött på att finansiera terrorism

| 9 april, 2021
Bilden är tagen från Nyheter Idag

Jag läste idag att förskolan Lär & Lek i Göteborg skickat en ohygglig summa pengar till en radikal islamistorganisation. Enligt Ekobrottsmyndighetens utredning ska pengarna gått till idrottsföreningen Andalus IF som sedan omedelbart, månad för månad, överförts till Sveriges Förenade Muslimers konto. Företrädarna, Wasim El-Jomaa och Eva Freih, döms nu till villkorlig dom och dagsböter för bokföringsbrott men ska även betala 100 000 kronor i så kallad företagsbot. 

Redan i förra året drog Förskolenämnden i Göteborg in förskolans tillstånd då det fanns en rad misstankar om kopplingar till islamistiska miljöer och våldsbejakande extremism. Eva Freih som var anställd som administratör med ansvar för bland annat anställningar ska ha tydliga band till den nedlagda Vetenskapsskolan där IS-mördare undervisade barn och rektorn Abdel Nasser El Nadi som enligt vår regering utgör ett hot mot rikets säkerhet.  

Sveriges förenade muslimer som mer än gärna tog emot stålarna har tidigare hållit konferenser där man tagit in IS-sympatisörer och grovt antisemitiska personer till föreläsare som hyllat jihad och uppmuntrat till att resa ner till Syrien. Föreningen har även lärt ut att kvinnor inte får lämna sina hem utan en mans tillåtelse, använda parfym eller visa hud men också att 12-åriga flickor hamnar i helvetet om de inte täcker sig. Det är tydligt att sagda människor och föreningar inte bidrar med ett smack, är demokratifientliga och har en agenda så frågan är varför de fortfarande tillåts vara kvar i landet? 

Jag är så trött på att finansiera terrorism. 

Jack Nilsson

Nyheter Idag

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Jack Nilsson: Jag är så trött på att finansiera terrorism

 1. Anderssonskan

  Bästa Jack Nilsson .
  Terrorfinansiering har vi Svenskar ägnat oss åt i många år .
  Via SIDA skickas miljarder till Palestina , så de har råd att skicka raketer , snart sagt dagligen , mot Israel .
  Samt att betala underhåll till terrorister som åsamkat Isreael eller enskilda judar skada.
  Så tugga i dig Jack .
  Tänk på det när du röstar nästa år .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.