Polis spärrade av bostad utanför Älmhult då de befarade att grovt brott begåtts

| 9 april, 2021

Under fredagsförmiddagen kallades polisen till en bostad utanför Älmhult då det misstänktes att ett grovt brott begåtts på platsen. Inledningsvis var polisen mycket förtegna om vad som hänt och det enda de berättade var att poliser var på platsen och att platsen var avspärrad för teknisk undersökning. Senare under fredagen berättade polisen att det fanns uppgifter som tydde på att en person var försvunnen och att brott kunde ligga bakom försvinnandet. Ytterligare senare under fredagseftermiddagen avbröts insatsen då den aktuella personen kommit hem på egen hand och ska vara välbehållen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/grovt-brott-utreds-utanfor-almhult-bostad-avsparrad/?fbclid=IwAR0Ksosy3o9WjyuXJbCMTxlVVUIZhw33i-kUE9RaJ7ar6MXAr_zIVN_0hdE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.