30-årig man häktad för mord och mordbrand efter branden i Halmstad i tisdags

| 10 april, 2021

Under fredagen var det häktningsförhandlingar i ärendet om branden på tisdagskvällen i Halmstad då två personer avled. Under fredagens häktningsförhandlingar så gjorde den redan gripne 30-årige mannen vissa medgivanden. Och åklagarens ansökan om att mannen skulle häktas gick igenom. Så nu sitter mannen häktad på sannolika skäl misstänkt för mord och mordbrand. Mannen kommer även att genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, detta med anledning av brottets allvarliga grund.

De andra två som greps i samband med branden blev redan under torsdagseftermiddagen frisläppta. Om det kvarstår några misstankar mot dessa är dock oklart. Fortfarande på fredagen var identiteterna på de avlidna inte fastställda. Men polisen säger sig ha vissa teorier om vilka de ska vara. Enligt uppgifter från åklagarmyndigheten ska kvarlevorna av de två personerna obduceras i nästa vecka. Så uppgifterna som polisen uppgav i torsdags om att de döda var utländska gästarbetare är ännu inte fastställt.

https://www.expressen.se/kvallsposten/en-person-begard-haktad-for-mordet-i-halmstad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.