3259: Alltför het på gröten

| 10 april, 2021
Wikipedia

Han hoppade av, Fredrick Federley, från sitt första försök att komma tillbaka i politiken. Via kyrkovalet. Motståndet i medierna blev dock för stort och Federley skyller på ”drevet”. Säger man drevet är det alltid ett försök att påtala någon orättvisa men den här gången var det alltför upenbart.

Ett bra exempel på hur det politiska spelet går till. Det är mycket vanligt att politiker kommer tillbaka efter en skandal. Betraktarna glömmer fort och får nya skandaler att engagera sig i. Federleys felbedömning, att på en gång vara tillbaka i spåret efter flera misslyckade försök till förklaringar, är oväntad. Han borde ju veta hur det fungerar. (Expressen)

Lars Vilks

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Lars Vilks

konstkritiker och tidigare professor i konstteori vid Kunstakademiet i Bergen 1997 – 2003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.