65-årig man rånad på kyrkogård i Karlshamn

| 10 april, 2021

Strax efter midnatt natten mot lördagen larmades polisen i Karlshamn av em man i 65-årsåldern då han blivit rånad av flera för honom okända män. Rånet ska enligt mannen skett på kyrkogården vid Hagalundsvägen i Karlshamn, och enligt mannen ska ha blivit hotad och fråntagen kontanter samt bankkort vid rånet. Enligt polisen var mannen inte fysiskt skadad, inte heller ska rånarna använt något tillhyggen vid rånet. Enligt polisrapporten så beskriver mannen två av rånarna som att vara i 25-årsåldern medan resten av de 5-6 rånarna beskrivs som betydligt yngre.
Polisens presstalesperson Evelina Olsson säger att målsägaren kunde inte lämna något närmare signalement än så då 65-åringen var påverkad av alkohol. Trots detta höll polisen förhör med målsägaren under natten och en rapport om rån ska också ha skrivits. Poliserna har också gjort en brottsplatsundersökning under natten. Ingen person är i nuläget misstänkt eller gripen i ärendet under natten.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.