Expressen: “Morgan Johansson har kapitulerat för MP”

| 10 april, 2021
Jämställdhetsminister Märta Stenevi, MP, och migrationsminister Morgan Johansson, S, presenterar förslaget till nya migrationslagar. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Socialdemokraterna vill ge sken av att den nya migrationslagen kommer att bli historiskt stram. I själva verket öppnar den för stort godtycke och ökad invandring.

Migrationsminister Morgan Johansson, S, är mån om att framstå som en garant för stram invandringspolitik. Han har därför försökt spela ned betydelsen av den utökade humanitära skyddsgrund för vuxna som regeringen – på Miljöpartiets initiativ – föreslog i fjol. I februari i år sa han till exempel att den inte kommer att omfatta personer som tidigare har fått ett lagakraftvunnet ut- eller avvisningsbeslut.

När regeringen på torsdagen presenterade sitt förslag till framtida migrationslagar stod det klart att detta inte stämmer…”

Läs vidare i Expressen

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Expressen: “Morgan Johansson har kapitulerat för MP”

 1. ulf

  Morgan försöker smyga igenom en sk stram invandringspolitik.I praktiken ” Välkommen till Sverige ” ,vi tar hand om er och alla anhöriga om ni bara röstar på oss i gri(s)skitskastnings partiet.Nu har väl Morgan fått en ny intellektuell uppenbarelse i samma anda som han såg,efter förmodligen djupt grävande i sitt eget intellekt,att en spade är en spade. !Ja det kan. man konstatera att en spade,det är han verkligen 🙄 Börja gräv morgan…….🤯🤯🐷🐷 Alltid hittar ni inom gris(s)skitspartiet något som ni måste begrava.Alla lögner till exempel,ni lögnhal(s)ar har ju en oräknelig mängd lögner att ta av 🐷🐷 Att ni fortsätter rasera Sverige är obegripligt,har ni ingen känsla för ert eget fosterland och generationers arv …….?
  Ni har många emot er,känn motvinden från de som betalar skatt,och kämpar för sitt land.Du är spaden som du så obildat vill applicera på andra,dags att gräva ned sig.🐷🐷

  Svar
 2. Anderssonskan

  För egen del tänker jag ta itu med politikerproblemet i Sverige genom att bilda ett nytt parti.
  Socialsabotörerna är namnet .
  Med ett slagkraftigt program .
  Brist på BB platser
  Brist på dagisplatser
  Brist på bra skolor .
  Brist på yrkesutbildningar
  Brist på arbete
  Brist på pensionspengar
  Brist på äldreboenden
  Brist på begravningsplatser
  Samt brist på trygghet , bostäder, poliser. Mm,mm,mm,mm
  Va. Finns det redan ett parti som genomfört detta program .
  Fan också ,då får jag hitta på något annat bra .
  Kanske bjuda in en miljon från andra delar av värden .
  Det skapar också jobb har jag märkt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.