Man knivskuren vid personrån i Helsingborg

| 10 april, 2021

Vid midnatt natten mellan fredagen och lördagen larmades polisen till akuten på Helsingborgs sjukhus. Detta då en man kommit in med misstänkta stick eller skärskador. Enligt uppgift berättade mannen att han blivit rånad på Guldsmedsgatan av flera mörkt klädda män i 20-årsåldern med uppdragna huvor. Vid rånet ska mannen blivit av med bland annat sin klocka och ett halsband. Polisen ska ha hittat den misstänkta brottsplatsen och den ska vara avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Under natten har polisen inte funnit några misstänkta i ärendet.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/man-raanad-paa-accessoarer-soekte-vaard-foer-stickskador.gjHCljKpm

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.