Beväpnat rån mor apotek i Arvika, en person gripen

| 11 april, 2021

Under lördagen skedde ett beväpnat rån mot ett apotek i centrala Arvika. Enligt uppgift ska gärningsmannen varit knivbeväpnad och han tvingade till sig mediciner på apoteket för att sedan springa från platsen. Ingen person ska ha blivit fysiskt skadad vid rånet. Under lördagseftermiddagen arbetade polisen med att lokalisera gärningsmannen. Detta gjordes bland annat med hjälp av en övervaknings. Efter flera husrannsakningar och hembesök kunde polisen lokalisera och gripa honom.

Nästan exakt två timmar efter att rånet begicks så greps en 25-årig man i Arvika. I bostaden där mannen greps hittade polisen det vapen de tror användes vid rånet. I bostaden hittade polisen också ett antal förpackningar av medicin av blandad sort. Och tack vare övervakningsfilmen så har polisen ett dokumenterat signalement av gärningsmannen.

https://www.expressen.se/gt/vapnat-ran-pa-apotek/?fbclid=IwAR0erMRKhB8dOfC0eah6it69wdxK13yOuG9Jp-BTlM4oIL0JI8gmVvF1dn4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.