Beväpnat rån mot jourbutik i Malmö

| 11 april, 2021

Vid 21.30-tiden på lördagskvällen rånades en jourbutik på Lantmannagatan i Malmö av två beväpnade män. Enligt uppgift ska männen ha hotat personalen med sina vapen, det är dock oklart om rånarna fick med sig något vid rånet. När larmet kom sändes både polis och ambulans till platsen men det är oklart om någon skadats vid rånet. En av rånarna kunde senare gripas i närområdet. Polisen meddelade att jakten på den andra rånaren fortsätter. Det är dock oklart om polisen lyckades gripa även den andra rånaren under kvällen eller natten.

https://www.expressen.se/kvallsposten/bevapnade-man-ranade-jourbutik-en-greps/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.