PS skribent Göran Svensson ligger i topp 0,4% av de mest produktiva och citerade forskarna i världen – han ligger på 2: a plats i både Norge och Sverige

| 11 april, 2021
Professor Göran Svensson på Høyskolen Kristiania november 2019

Stanford University (2020) har rankat över 8 miljoner forskare världen baserat på hur mycket de har citerats och publicerats. Professor Svensson tillhör topp 0,4% av de mest produktiva och citerade forskarna i världen alla kategorier, och därför finns han på Stanfords exklusiva 2% -lista med världsranking av forskare.

Denna rankning visar att han ligger på 2: a plats i både Norge och Sverige inom Business & Management och dessutom rankas som nummer 201 av 36.300 forskare i världen inom forskningsområdet.

Christiania. no

ProjektSanning känner sig hedrade och säger stort grattis till Göran Svensson.

Vi vill poängtera att hos ProjektSanning skriven Göran Svensson som privatperson och inte i rollen som forskare. Det är på samma vis som när han i sina inlägg för fram kritik mot någon så är det alltid rollen som kritiseras, inte personen bakom rollen.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “PS skribent Göran Svensson ligger i topp 0,4% av de mest produktiva och citerade forskarna i världen – han ligger på 2: a plats i både Norge och Sverige

 1. Carl den 12

  Jag är imponerad, men inte alls förvånad !!!

  Calle önskar samtidigt återigen tacka er alla på PS, som gör det ni gör och som får mig att verkligen tro på människors strävan, att vara med att påverka och bidra till ett bättre samhälle.

  Det handlar om vad vi önskar lämna över till kommande generationer och jag vet att mina förfäder är med oss, (om dom hade levt i dag), vilket jag vet utav hela mitt hjärta och själ.
  Dom hade inte viljat vara en del utav det Nya SverigeSyndromet bland dom självutnämda sk “goda”, som säger sig vara så säkra på att just deras åsikt och partitillhörighet är störst utav allt.

  Sanning och Rättvisa, visar vad en människa är gjord utav, inte en enskild politisk ideologi.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.