Sandra Mattisson Dahl: Dessa måste bort från makten

| 11 april, 2021

Kan någon med bästa vilja i världen anse att detta är demokrati, när ett litet uruselt och fundamentalistiskt parti som knappt klarar riksdagsspärren, tillåts att styra ett helt land. Endaste anledningen är att Socialdemokraterna vägrar släppa ifrån sig makten, det beror självfallet inte enkom på naivitet utan ett omättligt maktbegär. Utan någon form av tankar på landets bästa.

Så nej du Löfven, att påstå att demokratin är hotad, då borde sökarljuset efter detta hot riktas mot de egna samarbetspartnerna och sin egen totala brist på bärande politiska idéer, för det är knappast från höger det stora hotet kommer. Demokrati handlar också om trovärdighet, men den lilla detaljen är inte längre aktuell i dagens besynnerliga politiska sandlåda. Hoppas innerligt att fler väljare vaknar upp ur den sömniga tillvaron, för det här håller inte längre….Dessa måste bort från makten.

Sandra Mattisson Dahl

https://mobile.twitter.com/…/status/1380115000078036992…

https://www.regeringen.se/…/andrade-regler-i…/…

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.