Grovt personrån i Bergsjön, en knivskuren till sjukhus

| 12 april, 2021

Vid lunchtid upptäckte en polispatrull en man i 20-årsåldern sittande med vad som verkade vara knivskador. När patrullen stannar och talar med mannen så visade det sig att mannen blivit rånad på sin mobiltelefon. När sedan mannen sprang ikapp rånarna för att ta tillbaka denna så drar en av rånarna fram en kniv och knivskär honom på händerna. Om mannen fick tillbaka sin telefon är inte känt. Polisen körde den 20-åriga mannen till sjukhus för vård samt skrev en anmälan om grovt personrån. Enligt uppgift finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-vid-ran-ford-till-sjukhus-/?fbclid=IwAR30D2lV8uEyMgzk9IgNS08X9mwb_f1IbUKT7iLdTCEYc700l309pE2G-Uk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.