20-åring rånad och slagen av pistolbeväpnad rånare

| 13 april, 2021

Strax före klockan 22 på måndagskvällen rånades och misshandlades en 20-årig man av en gärningsman vid vårdcentralen på Stattena i Helsingborg. Under rånet ska gärningsmannen ha hotat och slagit 20-åringen med en pistol medan han stal ett smycke och en träningsväskan från offret. Därefter lämnade rånaren platsen på en moped. När gärningsmannen lämnat platsen så anmälde 20-åringen själv rånet till polisen. Enligt dem så sökte flera patruller efter gärningsmannen under sena måndagskvällen,
men vid 23-tiden var ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/yngre-man-slagen-och-ranad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.