Gryningspyromanen frihet blev kortvarig, inlåst igen för att inte följt frivårdens regler.

| 13 april, 2021

Under måndagsmorgonen släpptes den beryktade ”gryningspyromanen” Ulf Borgström ur fängelse efter att ha avtjänat straff för bland annat mordbrandsförsöket mot socialkontoret i Köping 2017. Hans tid i frihet blev dock inte långvarig. Redan på vid 16.30-tiden på eftermiddagen fick polisen ett uppdrag av frivården att frihetsberöva honom igen. Detta för att han enligt frivården inte följt reglerna om att bära fotboja under prövotiden. Och vid 17-tiden var Borgström åter bakom lås och bom. Enligt polisen så lokaliserades han till Västerås och fördes till kriminalvårdens förvar där han får stanna tills vidare.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/gryningspyromanen-frihetsberovad-igen-efter-bara-nagra-timmar
https://www.facebook.com/694500467367866/posts/2149262868558278/?sfnsn=mo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.