Mattias Lindberg skriver i dagens Bulletin om Socialdemokraternas gränslösa hyckleri om flyktingpolitiken

| 13 april, 2021

“Senare har samma socialdemokrater ändrat uppfattning och anammat meningsmotståndares politik inom migration och integration, och lagt fram egna snarlika förslag på området. Detta utan att förklara hur de resonerat fel tidigare och utan att förklara varför de ändrat sig. Inte heller har de bett sina politiska meningsmotståndare om ursäkt för att utan goda skäl misstänkliggjort deras motiv.

Ett sådant naivt beteende är inte skäl att slå sig för bröstet. Istället borde Socialdemokraterna skämmas för att de sent insåg problemen med alltför generös migration och kravlös integration, och för att de saknade ödmjukhet och respekt inför sina mer förutseende demokratiska meningsmotståndare.”

Mattias Lindberg

Läs vidare i Bulletin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.