Mindre sprängning nära Värnhemstorget i Malmö

| 13 april, 2021

Ytterligare en sprängning i Malmö. Denna gången dock inte så stor då den endast var en dörrklocka till en frisersalong på Linjeettgatan i Malmö som blev bortsprängd. Enligt polisen var det troligen någon typ av fyrverkeripjäs som har smält. Flera personer larmade om sprängningen som skedde strax före midnatt mellan måndag och tisdag. Polisen rubricerar sprängningen som skadegörelse. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/dorrklocka-bortsprangd-pa-sorgenfri-varnhem

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.