14-åring rånad i Hässleholm

| 14 april, 2021

Vid 17-tiden på tisdagen rånades en 14-åring på Vattugatan i Hässleholm av en ensam gärningsman. Rånaren tog 14-åringens mobil vid rånet men ska inte ha skadat pojken. Som tur var fanns en väktare i närheten av brottsplatsen som pojken kontaktade och som kunde gripa den misstänkta gärningsmannen som enligt uppgift var en vuxen man. Väktaren kontaktade därefter polisen som tog över ärendet. Polisen skrev en anmälan och mannen greps för rån.

https://www.expressen.se/kvallsposten/14-aring-ranades-vaktare-grep-garningsmannen/?fbclid=IwAR14AQE2tTtthZbMZ13gb0LZxhKBKCuePmNgi7xaYoj5ZA6fU48TPsQGQIM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.