Död man i Malmö kan vara offer för brott

| 14 april, 2021

Vid 13.30 på tisdagseftermiddagen kom en man in på akuten till SUS med ambulans. Enligt uppgift ska mannen inte haft några synliga skador men enligt polisen det fanns det ”initialt vissa omständigheter som inte gör att ett brott kan uteslutas”. Senare under kvällen avled mannen och hans anhöriga underrättades. Men fortfarande vid 23-tiden var det inte klarlagt om mannen avlidit till följd av brott eller sjukdom. Polisen utreder därför dödsfallet som vållande till annans död, till de kan utesluta några brottstankar. Ingen var under gårdagen misstänkt i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/dod-man-i-malmo-kan-vara-brottsoffer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.