MALMÖ: Berusad man vandaliserade träd – använde kniv och yxa

| 16 april, 2021

“En man i 60-årsåldern greps under fredagskvällen efter att han vandaliserade flera träd i Beijers Park i Malmö. Den gripne mannen var vid tillfället berusad och beväpnad med både kniv och yxa. Mannen är nu misstänkt för skadegörelse och brott mot knivlagen. 

Klockan 18.43 under fredagskvällen fick polisen larm om en misstänkt skadegörelse i stadsdelen Kirseberg i Malmö.

– Ett vittne har sett en man skada träd med något som liknar en kniv och en yxa. Det är fler än ett träd, men i nuläget vet jag inte exakt hur många, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson polisen region Syd.”

Läs i Kvp

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.