Misstänkt kvinnomord i Älta i Nacka kommun

| 16 april, 2021

Vid 19.30 på torsdagskvällen larmades polisen ut till ett radhusområde i Älta i Näcka kommun. Där fann de en kvinna i 20-årsåldern död i en bostad.
Polisen kunde snabbt konstatera att kvinnan blivit utsatt för yttre våld. En man i 25-årsåldern som också befann sig i bostaden fördes med ambulans till sjukhus med lättare skador. Under kvällen var polisen mycket förtegna om det som inträffat och sade bara att det skett ett ”misstänkt grovt brott” på platsen. Vid 3-tiden under natten meddelade dock förundersökningsledaren att det handlar om ett misstänkt mord på platsen.

Polisen är dock förtegna om vilken typ av yttre våld kvinnan utsatts för. Förundersökningsledaren meddelar samtidigt också att den 25-åriga mannen som förts till sjukhus har delgivits misstanke om mord. Mannen ska dock ännu inte kunnat höras av polisen. Mannen ska dock ha förnekat anklagelserna som är ställda mot honom. Enligt uppgift ska den gripne mannen och kvinnan haft någon typ av relation till varandra, men vilken vill polisen inte berätta. Kvinnans anhöriga har underrättats om hennes bortgång.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mord-i-stockholm–fyjww/
https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ung-kvinna-misstankt-mordad-i-alta

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.