Mannen som misstänks för mordet på resecentrum i Linköping häktades på sannolika skäl under fredagen.

| 17 april, 2021

Under torsdagen skrev jag om ett mord på Resecentrum i Linköping. Under fredagen framkom där en del information om detta mord. För det första så häktades mannen under dagen, det har också framkommit att den döda kvinnan var mor till nio barn och att den nu häktade mannen var far till alla dessa. Det framkom även att mannen använt en kniv och han utdelade ett flertal knivhugg mot olika delar av kvinnans kropp innan hon föll ihop död i tunneln. I häktningsförhandlingarna häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för mord, och han häktades med restriktioner. Omhäktning eller åtal mot mannen ska ske senast den 14 maj. Enligt mannens försvarare, advokat Pierre Frennesson så förnekar mannen mordet. Pierre Frennesson berättar vidare att han inte för egen del är förvånad att mannen häktades.

Mannen ska också enligt vice chefsåklagare Malin Axelsson lämnat uppgifter om omständigheter kring dådet, men dessa uppgifter är inget som hon vill gå in på ur utredningstekniska skäl. Enligt tingsrätten ska mannen genomgå en mindre psykiatrisk undersökning, en så kallad paragraf 7-undersökning innan en eventuell rättegång mot honom kan genomföras. Detta var på grund av de uppgifter som framkom under häktningsförhandlingarna. Och detta var inget som varken försvararen eller den misstänkte hade någon erinran emot.
Andra saker som också framkom under häktningsförhandlingarna var att mannen är kriminellt belastad sedan innan. Så sent som i februari dömdes han för en butiksstöld i Norrköping.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-tunnelmordare-haktad-pa-sannolika-skal/

1 En tanke på “Mannen som misstänks för mordet på resecentrum i Linköping häktades på sannolika skäl under fredagen.

  1. Ulrika

    Det finns lite att hitta på Fl.B Barnen tydligen, sedan tidigare, omhändertagna av myndigheterna och mamman iaf. ger vibbar av kommen från folket med stora kjolar.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.