Polisen har omöjlig uppgift: UTVISADE ÅTERVÄNDER OFTA

| 17 april, 2021
Polisen har omöjlig uppgift. Byråkratin kring utlänningsärenden är stor, förvarsplatserna för få, mottagarländerna måste sättas under press och det är alltför enkelt att återvända till Sverige. Foto: MostPhotos.

Polisen har ett omöjligt uppdrag när det gäller att utvisa de som inte ska vara i landet. Det kan ta en hel arbetsdag för en polis att hantera ett utlänningsärende eftersom byråkratin är omfattande. Samtidigt växer skuggsamhället med droger, brott och misär.  

På grund av att politiken skapat byråkratiska och krångliga system kan det ta en polis en hel arbetsdag att hantera en enda person som påträffas utan tillstånd att vara i Sverige.”

Läs i SAMTIDEN

1 En tanke på “Polisen har omöjlig uppgift: UTVISADE ÅTERVÄNDER OFTA

  1. Lars J

    Om alla ”flyktingar” som kommer till Sverige utan riktiga identitetshandlingar avkrävdes att lämna fingeravtryck, DNA-analys, iris(ögon) igenkänning och ansiktsigenkänning skulle säkert mycket av fusk med ålder, bidragsfusk etc. minska. Polisens arbete underlättas mm. Hade jag flytt för mitt liv hade jag gladeligen gått med på sådana krav.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.