SD-politiker i Hörby anklagar lärare för vänsterpropaganda – överväger spela in lektioner

| 17 april, 2021
Hör SD-politikern och skolans rektor ge sin syn på händelsen i videon. Foto: SVT

Via mejl kontaktade Johan Ohlin (SD), kommunfullmäktiges ordförande i Hörby, sitt barns lärare på Polhemskolan i Lund. Han ansåg att läraren på sina historielektioner indoktrinerade eleverna med vänsterpropaganda och berättade att han kan tänka sig att spela in lektioner i framtiden.

Under en distanslektion i historia som Johan Ohlin (SD) satt med på i egenskap av förälder, reagerade han starkt på att stormningen av Capitolium benämndes som ett försök till statskupp. Han blev också upprörd över ett uttalande av läraren kring kopplingen mellan sänkt skattetryck och kvalitet på välfärden i Sverige.”

Mer på Svt

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.